Dit is de eerste in de reeks van vijf waarin ik de kleurtrends voor 2015 laat zien. Big nature + small me staat voor alles in perspectief zien. Door ons drukke bestaan met ons dagelijkse leven bepalen verlangen we steeds meer terug naar simpele en offline dingen. De natuur is daar de grootste bron van, je vind er immers rust, stilte en op andere momenten is de natuur woest en wild. Door jezelf te meten  en soms inmeng nietig te voelen ten opzichte van de natuur leer je over jouw eigen kracht en krijg je inzicht in je eigen drijfveren.

Big nature + small me

Natuurlijk hoeft niet iedereen de wildernis in te gaan om zich verbonden te voelen met deze trend. Het gaat om een bewuster bestaan en vormt de inspiratie voor een nieuw soort minimalisme waarbij alles wat overbodig of uitsluitend decoratief is weg gelaten wordt. Bij deze trend passen dan ook warme natuurlijke materialen in combinatie met diepe aardtinten.

De natuur staat voor alles dat onvoorspelbaar en ontembaar is. Ze kan stil en vredig zijn, maar ook wild en woest. In het kleurenpalet is de stilte van de zondoorstoofde woestijn van Arizona te voelen. Rijke aardetinten zoals sepia, oker, sienna en gebakken klei creëren een natuurlijk en sterk palet.Big nature + small me