De tweede kleurtrend van Colourfutures die ik met jullie wil delen is die van Layer + layer. Een kleur pallet die symbool staat voor de verschillende lagen in het leven. Naar maten we steeds verder kijken ontdekken we steeds weer nieuwe lagen. Ook het huidige digitale leven voegt een laag toe aan ons leven die we allemaal anders interpreteren.

Layer + layer

Deze trend bestaat niet uit uitgesproken kleuren maar is meer een aaneen schakeling  van verschillende kleurnuances van voornamelijk pasteltinten waarbij de kleur van het jaar Copper Orange regelmatig terug komt. Door deze tinten te combineren met dessins en patronen en mooie rijke materialen ontstaat er een levendig beeld.

Je ziet dat bij deze trend verschillende verftechnieken gebruikt worden. Mooie patronen die een persoonlijk handschrift terug laten komen op de muur. Wil je ook aan de slag met deze verftechnieken, maar weet je niet hoe dan kun je op de website van Colourfutures leuke filmpjes terugvinden waarin uitgelegd wordt hoe je dit zelf kunt doen.

Layer + layer