De vierde trendpallet van Colourfuture heet Him + Her en staat symbool voor het omarmen van ieders unieke eigenschappen. Neem de onderscheidende kenmerken van de man en de vrouw, en we zien nu dat juist de mannelijke en vrouwelijke verschillen elkaar aanvullen en versterken. De stoere mannenbaard is weer volop in het straatbeeld terug te vinden en je ziet dat voor de vrouwen hun eigen weg volgen en laten zien dat de zachte en subtiele vrouwelijke aanpak net zo effectief en misschien soms wel effectiever is als de mannelijke benadering.

Him + her_6

Aan deze trend is een kleurenpalet verbonden waarbij traditioneel vrouwelijke tinten als mauve, poederroze en room, gecombineerd worden met mannelijke kleuren als kaki, leigrijs en teal (blauwgroen). Ze combineren en complementeren elkaar als ze samen worden gebruikt. De sfeer is klassiek en erg zelfverzekerd. Donkere rijke houtsoorten gecombineerd met accessoires die een verhaal vertellen. Kleurcombinatie is ton-sur-ton waarbij de kleur tot zijn recht komt of er kan gekozen worden voor de verbinding tussen kleuren in dezelfde tint.

Je ziet in dit kleurenpallet heel goed dat de zachte ‘vrouwelijke’ tinten boven in staan met daaronder de stoere ‘mannelijke’ tinten. Maar als je binnen dezelfde kleur kijkt zie je dat ze heel goed elkaar aanvullen en versterken. Ik vind het een prachtig en evenwichtig pallet.

Him + her