Afgelopen vrijdag stond er voor mij een dagje Amsterdam op het programma. Ik wil graag naar The Loft in Amsterdam en dat kon ik niet langer uitstellen. Na de auto bij Arena geparkeerd te hebben reis ik verder met openbaar vervoer richting het centrum. Het heerst een gezellige drukte in de hoofdstad met natuurlijk toeristen en mensen die er net als ik een gezellig dagje uit van maken.

The Loft, Amsterdam

In het Vaudeville Theater aan de Bloemenmarkt is een adembenemend Amsterdams appartement zo ingericht dat je het gevoel hebt alsof bij iemand huis binnen komt, maar in werkelijkheid is het een showroom, want echt alles is te koop. Dit is de tweede editie van The Loft en dit keer is er gekozen voor meer kleine accessoires die de bezoeker direct kan meenemen en natuurlijk perfect zijn om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

De zon schijnt prachtig naar binnen en ik neem even plaats op de schommel die me uitnodigt om even zachtjes te schommelen terwijl ik naar buiten kijkt. De combinatie tussen oud en nieuw werkt hier erg goed. Ik zou hier heel graag een paar dagen verblijven samen met mijn lief. ’s Morgens wakker worden als de zonnestralen je wakker maken en ’s avonds de lange eettafel vol met familie en vrienden om samen te genieten van heerlijk eten.

The Loft is een initiatief van The Playing Circle. Zij staan bekend om hun inspirerende vergaderruimtes in hartje Amsterdam, die met een scherp oog voor detail en een fijn gevoel voor esthetiek zijn ingericht. Met The Loft en de pas geopende webshop ‘Enter the Loft’  krijgt nu iedereen de mogelijkheid om de objecten aan te schaffen die deze unieke ruimtes hun huiselijke gevoel en warme karakter geven.