Na de zomer vakantie probeer ik zo lang mogelijk dat vakantiegevoel vast te houden. Dat kan heel erg goed met de trend Puur Natuur. Die grote woongigant speelt hier ook perfect op in met de nieuwe IKEA NIPPRIG collectie.

Voor deze ‘limited edition’ collectie zijn ze bij IKEA een samenwerking aangegaan met lokale vakmensen uit Vietnam en Indonesië. Het resultaat is naar mijn mening een prachtige collectie geworden waarbij natuurlijke materialen, traditionele handwerktechnieken en modern Zweeds design perfect samenkomen.

Opbergen
De NIPPRIG collectie bevat een heleboel opbergmanden van materialen als bamboe, zeegras en waterhyacint. Handig als je net als ik na de vakantie zo’n onbedwingbare opruim behoefte hebt en je spullen  én je interieur lekker wilt op frissen.

Haal dus de bezem uit de kast, zet de wasmachine aan en gooi de ramen open. Tijd voor een frisse tropische wind door het huis.

Kijk voor meer inspiratie op mijn Pinterest bord Trend Puur natuur