Design duo Sofia en Anna van ‘Front’ hebben een prachtige behang collectie ontwikkeld voor Eco Wallpaper. Het bestaat uit negen handgetekende behang dessins waarbij het patroon en ook schaduw een grote rol spelen. Samen creëren ze een illusie van diepte en/of structuren.

Het ontwerp proces begon met verschillende rollen behangpapier. “We waren geïnspireerd door het papier zelf en wilde met het papier een drie-dementionaal effect geven aan de muur. Door te knippen, vouwen, weven en in lagen te werken ontstonden prachtige creaties met een verbluffend resultaat.” Een behang dat neutraal is van kleur, maar door textuur toch om aandacht vraagt. Je wilt het gewoon aanraken!

Eco Wallpaper - Tilted weave 1
Eco Wallpaper – Tilted weave 1
Eco Wallpaper - Square
Eco Wallpaper – Square
Eco Wallpaper - Leaves
Eco Wallpaper – Leaves
Eco Wallpaper - Drapery
Eco Wallpaper – Drapery
Eco Wallpaper - Dots
Eco Wallpaper – Dots
Eco Wallpaper - Cut edge
Eco Wallpaper – Cut edge

Verkrijgbaar in NL via: BN wallcovering
(is helaas niet terug te vinden in de standaard stalenmappen)