Alweer een jaar geleden vertelde ik dat Okergoud dé kleur voor 2016 was. We zien deze kleur ook vaak terug in het interieur. Niet alleen op de muur, maar ook accessoires en in textiel. Afgelopen dinsdag presenteerde Heleen van Gent van Akzonobel de kleur voor 2017.

Denim drift
Het is Denim drift geworden. Een prachtige vergrijsde blauwtint die erg goed te combineren is met Okergoud van 2016. Het koelere blauw tegen het warme geel. Ik ben nu al fan! Tevens is het volgens mij een kleur die mensen sneller aan durven op een muur in de woonkamer. Een kleur die perfect past bij Early Dew. Dit is één van de meest genoemde kleuren als ik vraag naar favoriete kleuren bij een kleuradvies.

Hoe pas je deze kleur toe?
Om te laten zien dat deze kleur erg goed te combineren is met verschillende interieurstijlen heeft Akzonobel vier trends benoemd; New Romanticism, Considered luxury, Working home en Shared Individualism. Deze vier trends zal je binnenkort voorbij zien komen.

En jij?
Ga jij direct in huis aan de slag, of ben jij meer van het wisselen van accessoires? Natuurlijk hoef je niet iedere trend op de voet te volgen, want kleur is en blijft toch een heel persoonlijk iets. Past de kleur bij jou in huis en bij de items in huis die je dierbaar zijn. Ik ben heel erg benieuwd wat jij van Denim Drift vindt.

Voor als je aan de slag wilt gaan… Het kleurnummer is S0.10.50 / Denim Drift 

New Romanticism
New Romanticism
Working Home
Working Home
Shared Individualism
Shared Individualism
Considered Luxury
Considered Luxury