Flexa heeft naast de trendkleur Denim Drift ook vier kleurtrends vastgesteld die symbool staan voor de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. De eerste van deze vier is Considered luxury.

cf17-considered-luxury-4Deze trend is een tegen reactie op alle technische ontwikkelingen. Het omvat een heel nieuwe manier van leven; een nieuwe vorm van consumentisme waarbij meer waarde wordt gehecht aan ervaringen dan aan bezittingen. Het draait om het verzamelen en het creëren van onbetaalbare herinneringen. Het verandert je kijk op de dingen in de wereld, want het gaat niet meer om het hebben, maar om het ervaren. Liefst met dierbare om je heen, want door delen voel je je nog rijker.

 

In de trend van Considered Luxury richten we ons in eerste instantie op de zintuigelijke ervaringen. Denk aan zachte stoffen, fijne texturen gecombineerd met juist weer grove texturen en uiteraard subtiele kleurnuances.

Trendpallet Considered Luxury
De kleurencombinaties van Considered Luxury laat de kracht van zachte neutrale tinten zien. De combinatie met Denim Drift maakt het een verrassend geheel. Maak het compleet door het te combineren met massief hout, linnen en grove wollen breisels.

schermafbeelding-2016-09-26-om-13-19-57v.l.n.r. beigebruin, fresh linen, ivoorbruin, morning snow, pasteltaupe, sandy beach, stylish pink, zilvergrijs, denim drift

Bron: Flexa