Afgelopen dinsdag 12 september maakte FLEXA de trendkleur voor volgend jaar bekend. Het is de prachtige kleur 'Heart wood' geworden. Een prachtige warme grijs roze tint die mij meteen aan de herfst tinten doet denken. Ik kan enorm genieten van de vele kleurschakeringen die de bladeren in dit seizoen gaan krijgen. Van oker geel tot diep rood met hier en daar nog een fris groen accentje.

heart wood living room
heart wood living

Flexa houd ieder jaar de trend nauwlettend in de gaten en vooral de behoefte naar warme materialen en kleuren maakte de keuze voor de kleur van 2018 Heart Wood! Het is een prachtige kleur die heel erg goed te combineren is met andere kleuren waaronder de kleur van 2017 Denim Drift en de kleur van 2016 Oker Goud.

Een volwassen roze met een warme bruinige gloed en de kleur werkt erg mooi samen met de kleuren waarmee hij gecombineerd word.

Naast de kleur 'Heart wood'  zijn er ook kleuren pallets gemaakt die prachtig combineren met deze volwassen roze tint.  Met deze kleur palletten kun je goed zien hoe 'Heart wood' prachtig samenwerkt en de ene keer een vrouwelijker interieur oplevert en dan weer een stoerder beeld geeft.

heart wood bedroom light
heart wood bedroom dark
heart wood workspace
hearts wood living
heart wood kleur pallet

Bron afbeeldingen:

header: Flexa 1 t/m 3 Flexa 4 Dulux 5 Flexa  6 seasons in colour 7 www.eclectictrends.com