Behang is echt niet meer iets ouderwets. Nee, tegenwoordig heb je echt enorm veel keus. Door nieuwe technieken  en heel veel creativiteit van ontwerpers is er veel meer keus op behang gebied. Denk maar eens aan stoer beton, of kies je voor luxe marmer op de muur. Of toch liever een foto print? Je zou bijna door de bomen het bos niet meer zien. 

Soft Grey

Saaie witte muren die heb je straks niet meer. Kies bijvoorbeeld voor het subtiele grijze waterverf behang. Dit subtiele grijze behang past perfect in bijvoorbeeld een monochroom interieur.

Red Grunge Paint

Bij de koraalrode versie lijkt het net of er met een blust kwast over de muur is geveegd. Hiermee krijgt het behang een vrouwelijke en ook chique uitstraling. Combineer het met accessoires van koper en mooie velours stoffen en je hebt een slaapkamer waar iedere vrouw wel een keer in wil wegdromen.

Tones of Blue

Ga je voor een koele blauw voor in je slaapkamer dan heb je heel veel keus. Van een diep donker blauwe golf tot een subtiel spel van blauw en wit tinten door elkaar. 

Bron afbeeldingen: Mural wallpaper