Interieur coach sessie

Met ingang van oktober is het mogelijk om een interieur coach sessie aan huis te boeken. Met een interieur coach sessie help ik je op weg naar jouw ideale interieur door antwoord te geven op al je vragen, je te helpen met het uitzoeken van de juiste kleuren en materialen en mee te kijken naar de huidige knelpunten in je interieur en je van tips te voorzien wat je daarin eventueel kunt aanpassen. Zonder dat je een grote investering hoeft te doen voor een compleet interieurplan!

Voorafgaand aan de coach sessie ontvang je van ons per mail een vragenlijst om ons voor te kunnen bereiden op jouw sessie. Daarnaast ontvangen we graag foto’s en een plattegrond (op schaal) van je huidige interieur en is het verstandig om voor jezelf alvast een moodboard (sfeercollage) te maken die de sfeer weergeeft welke je graag terugziet in je interieur. Je kunt ook je eigen Pinterest board met me delen. Na aanleiding van al die informatie kunnen wij de sessie voorbereiden zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de tijd en de juiste kleuren en materialen mee kunnen nemen die we nodig hebben voor jouw advies.

Het advies is mondeling bij jou thuis met een duur van maximaal 3 uur.


 

Kleur & materiaaladvies

Wil je een nieuwe sfeer in huis dan kun je dit het snelst bereiken door verandering van kleuren. Muren schilderen, deuren schilderen en misschien wel een mooi behang toepassen. Er zijn vele mogelijkheden. Echter waar ga je beginnen en hoe zorg je dat het een eenheid wordt en niet een bonte en onsamenhangende geheel.

Door vooraf een moodboard te maken en samen te kijken naar de huidige toegepaste kleuren en materialen kunnen we bepalen waar je het eerst mee aan de slag gaat.  Welke kleuren en materialen je door het huis terug wil laten komen en hoe pak je dit het beste aan.


 

Lichtontwerp

Het belang van goede verlichting wordt vaak nog erg onderschat. Met verlichting kun je echter in iedere ruimte zoveel sfeer creeëren.

Met een goed verlichtingsplan heb je een plan voor goede basisverlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting. Daarnaast maken we tevens een overzicht met de geschikte armaturen en lichtbronnen die passen bij jouw ontwerp.


 

Totaaladvies

Wil je vanaf het begin af aan begeleid worden dan komen alle onderdelen aan bod. Van moodboard naar indeling visueel gemaakt voor middel van een 2D plattegrond, aanzichten en perspectief tekening. Ook een verlichtingsplan met een technische tekening voor de aannemer en/of elektricien en een kleuren- en materialenplan hoort erbij.