Elk project start met een persoonlijke kennismaking. Ik kom langs om samen met jullie de wensen en behoeften in kaart te brengen. Op deze manier leer ik jullie kennen en kunnen we een kijkje nemen in het huis of de ruimtes die jullie graag willen laten inrichten of restylen. Het doel is om van jullie huis een echt thuis te maken. Ik zorg er voor dat de ruimte naar jullie wensen wordt ingericht en dat het een praktische, leefbare en sfeervolle ruimte wordt!

Naar aanleiding van het vrijblijvende intake gesprek wordt er een offerte op maat voor jullie gemaakt. In deze offerte staat gespecificeerd wat ik voor jullie ga uitwerken en uiteraard de kosten zodat jullie een goed idee hebben van het proces. Wanneer de offerte naar jullie wens is, ga ik voor jullie aan de slag! Om inzicht te geven in de verschillende onderdelen vindt je hieronder een overzicht van waaruit de diensten opgebouwd kunnen worden.

Toch nog vragen of heb je interesse in een vrijblijvende intake? Neem dan gerust contact met me op!

BewarenBewaren


 

Moodboard

Bij ieder ontwerp starten we met een moodboard. Tijdens het intake gesprek analyseren we je woonsmaak doormiddel van diverse sfeer en kleurkaarten. Op deze manier krijgen we een beeld van wat je mooi vind. Dit vertalen we naar een moodboard en dit moodboard is de basis van het ontwerp.


 

Plattegrond en aanzichten

Voor het ontwerp maken we plattegronden. Hierin kunnen we verschillende opstellingen laten zien voor de meubelen maar ook voor de keuken, badkamer, tuin of eventuele bouw/verbouwing. Door het werken met 3D programma’s krijg je nog een betere indruk hoe de ruimte er uiteindelijk uit gaat zien.


 

Kleur en materiaal advies

Met een kleuren en materialenplan gaan we de ruimte invullen. We kiezen de kleuren bij het ontwerp en de materialen die gebruikt gaan worden. Dit verwerken we in de plattegrond maar we zorgen tevens voor stalen zodat je de kleuren en de verschillende materialen ook echt goed realistisch kunt beoordelen.


 

Verlichtingsplan

Het belang van goede verlichting wordt vaak nog erg onderschat. Met verlichting kun je echter in iedere ruimte zoveel sfeer creeëren. Met een goed verlichtingsplan heb je een plan voor goede basisverlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting. Daarnaast maken we tevens een overzicht met de geschikte armaturen en lichtbronnen die passen bij jouw ontwerp.


 

Shoppinglist

Met de shoppinglist heb je een compleet overzicht van de aan te schaffen meubelen, accessoires, verf, behang etc. Door ons grote netwerk kunnen we jou veel zorgen uit handen nemen doordat wij veel direct aan onze klanten kunnen leveren. Maar daarnaast kan je als je dat leuk vind ook heel makkelijk zelf op pad gaan met het overzicht om de benodigde materialen bij elkaar te zoeken.


 

Realisatie

Wil je het ontwerp laten uitvoeren? Hierin kunnen we ook wat voor je betekenen. We hebben een netwerk aan vakkundige proffesionals die we regelmatig inschakelen bij grote en middelgrote projecten. Je kunt hierbij denken aan schilderwerk, raamdecoratie, tegelwerk, vloeren leggen, maatwerk meubelen etc. Coördinatie van deze projecten is ons niet vreemd, we nemen graag de zorgen uit handen.


Weet je niet goed wat voor advies je nodig hebt, neem dan geheel vrijblijvend contact op of maak een afspraak voor een intake gesprek.
Vervolgens kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen en maken we graag een offerte op maat.