Algemeen

Omderstaand zie je een aantal opties en kosten. Omdat een interieuradvies of lichtadvies sterk afhankelijk is van de wensen van de klant en de ruimte(s) waarom het gaat maak ik altijd een offerte op maat naar aanleiding van het gratis intake/kennismakingsgesprek. Neem dus gerust contact op dan plannen we een uurtje om zo samen te bespreken wat de wensen zijn. Vervolgens kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen en maak ik graag een offerte op maat.

Al mijn tarieven zijn incl. btw en reiskosten, binnen een straal van 15 km vanaf IJsselstein (Utrecht), daar buiten berekenen wij € 0,30 per km.
Lees ook onze algemene voorwaarden.

INTAKE GESPREK

GRATIS

eenmalig

Stop woondromen, maar laten we ze gaan realiseren! Maak nu geheel vrijblijvend kennis zodat we jullie wensen kunnen bekijken. Samen kijken we naar of ik wat voor jullie kan betekenen. Naar aanleiding van dit gesprek stuur ik een offerte toe en kunnen we desgewenst aan de slag.

INSTAP ADVIES

€ 89,-

per uur

Heb je geen compleet plan nodig maar wel even een paar extra ogen die met je meekijken naar bijv. kleur, indeling, vloer of raamdecoratie. Maak dan een afspraak voor een aantal uurtjes advies aan huis.

 

COACH SESSIES

€ 267,-

per ruimte/ 3 uur

Met een interieur coach sessie help ik je op weg naar jouw ideale interieur door antwoord te geven op al je vragen, je te helpen met het uitzoeken van de kleuren en materialen. Mee te kijken naar de knelpunten in je interieur en je van tips en trics te voorzien wat je daarin kunt aanpassen.

STYLINGSADVIES

Offerte

op aanvraag

Is de basis goed maar mis je sfeer en eenheid? Na een intake en analyse maken we je persoonlijke moodboard, vervolgens werken we dit uit in een kleuren, materialen en stylingplan zodat je naderhand gedegen aan de slag kunt met de juiste kleuren voor de wanden en materialen voor vloer, raamdecoratie en meubelen. Zo krijgt jouw interieur echt persoonlijkheid.

VERLICHTINGSADVIES

Offerte

op aanvraag

Een verlichtingsplan is de manier om een sfeer te versterken bij een (nieuwbouw) woning.
We maken een persoonlijke moodboard voor de juiste sfeer. Waarna we de indeling (2D plattegrond) en het verlichtingsplan ontwikkelen.
Tevens ontvang je een elektra tekening die als leidraad kan dienen voor de aannemer en/of elektricien.

TOTAAL CONCEPT

Offerte

op aanvraag

Een totaal concept geeft een volledig beeld van hoe je huis of tuin er uiteindelijk uit komt te zien. We gaan aan de slag met je persoonlijke moodboard voor de juiste sfeer. Dit verwerken we vervolgens in 3D tekeningen zodat je een goed beeld krijgt van de indeling, kleuren en materialen, het verlichtingsplan en we maken een uitgebreide shoppinglist.

TOTAAL CONCEPT & REALISATIE

Offerte

op aanvraag

Totaalconcept zoals eerder omschreven maar dan inclusief de begeleiding in realisatie.
Wij verzorgen het opvragen van offertes, inplannen van vakmensen, shoppen benodigdheden en begeleiding voorafgaand en tijdens alle werkzaamheden.
En uiteraard zorgen we voor de finishing touch bij afronding.

MEUBEL & PRODUCT DESIGN

Offerte

op aanvraag

Je zoekt iets unieks, geen standaardoplossing? We kunnen hierin meedenken van schets tot technische tekening voor de uitvoering. Denk bijvoorbeeld aan een maatwerk kast voor in de woonkamer, een kinderbed of een creatieve scheidingswand voor in de woonkamer. Tevens kan ik helpen bij het vinden van de vaklieden voor het realiseren van het maatwerk.

CONCEPT DESIGN

Offerte

Op aanvraag

Wil je een compleet concept voor de inrichting, sfeer en stijl die past bij jullie visie, normen en waarden. Een sterke bedrijfs indentiteit? Dat kan! Ik denk graag met jullie mee over jullie concept.
Een beleving voor je klanten en herkenbaarheid? Samen ontwikkelen we conceptdesign voor horeca, detailhandel, sportcomplex of kantoor.