Iedereen heeft behoefte aan een fijne plek om zich heen, of dit nu je huis of je werkplek is dat maakt niet zoveel uit. Belangrijk is dat je je er prettig en thuis voelt. Je huis moet een plek zijn waar je kunt ontspannen, waar je tijd doorbrengt met je familie en vrienden en waar je echt jezelf kunt zijn. Maar iedereen is tegenwoordig ook zo ontzettend druk, jezelf tijd gunnen voor een 4-weekse cursus is een uitdaging of je agenda is zo vol dat je er gewoon niet aan toekomt!

Daar hebben wij nu de oplossing voor! Tijdens een gezellige 1-daagse cursus op een inspirerende locatie en met een heerlijke lunch helpen wij jou op weg bij het realiseren van jouw woondromen! Het enige wat je hoeft te doen, is 1 dag vrij te plannen in je agenda (zeker geen straf want gezellig word het sowieso en een keertje me-time mag ook wel!) en daarnaast ter voorbereiding wat opdrachten thuis te maken lekker comfi achter je computer met behulp van handige tutorials die we speciaal voor jou gemaakt hebben!

Herken je jezelf ook hierin?

Je wilt al een hele tijd je Interieur aanpakken maar hebt geen idee waar je moet beginnen.
Je hebt verbouwingsplannen maar twijfelt over de keuzes
Je vind verschillende Interieurstylen mooi maar weet niet hoe je dat met elkaar moet combineren
Hoe ga je je oude meubelen combineren met nieuwe?
Het lukt je niet om een mooie balans en eenheid te creeren.
Welke kleuren kan je nou het beste gebruiken?
Welke verlichting kan ik het beste kiezen en waar?
Je wilt heel graag een interieurcursus volgen maar hebt er eigenlijk geen tijd voor?
Een stylist inhuren ver boven je budget is ;-(
Je hebt ontzettend veel behoefte aan een dagje me-time met gelijk gestemde?

Lesprogramma

Om alles uit die ene cursusdag te kunnen halen is het belangrijk dat je thuis wat opdrachten ter voorbereiding uitvoert.
Hoe je dat moet doen leggen we je uit met handige video tutorials.


De opdrachten die je thuis moet doen zijn:

Het maken van een moodboard hoe doe je dat? Je eigen moodboard maken met een handig online programma (dus zonder knippen en plakken Jeah!)

Het tekenen van je eigen plattegrond met een handig online programma...of heb je toevallig nog een bouwtekening liggen schaal 1:50?

Vervolgens gaan we tijdens de cursusdag zelf aan de slag met:

Kleuren en materialenplan: Hoe maak ik een evenwichtig kleurenplan? Welke materialen kan ik het beste combineren? Hoe creëer ik eenheid en samenhang? Hoe kan je met kleur effecten creëren om een ruimte bijvoorbeeld groter te laten lijken?

Praktijk; het maken van een kleurenplan en materialenplan

Indelingsplan: Wat is de ideale indeling voor jouw woonruimte? Hoe maak ik een goed verlichtingsplan? Wat is basis, functionele en sfeerverlichting?

Praktijk; het maken van een indelings en verlichtingsplan

En natuurlijk krijg je veel persoonlijke tips waar je mee aan de slag kunt!