WERKWIJZE LIFEDSIGN

Elk project start met een persoonlijke kennismaking. Ik kom langs om samen met jullie de wensen en behoeften in kaart te brengen. Op deze manier leer ik jullie kennen en kunnen we een kijkje nemen in het huis of de ruimtes die jullie graag willen laten inrichten of restylen. Het doel is om van jullie huis een echt thuis te maken. Ik zorg er voor dat de ruimte zo goed mogelijk naar jullie wensen wordt ingericht en dat het een praktische, leefbare en sfeervolle ruimte wordt!
Naar aanleiding van het vrijblijvende intake gesprek wordt er een offerte op maat voor jullie gemaakt. In deze offerte staat gespecificeerd wat ik voor jullie gaan uitwerken en uiteraard de kosten zodat jullie een goed idee hebben van het proces. Wanneer de offerte naar jullie wens is, ga ik voor jullie aan de slag! Om inzicht te geven in de mogelijkheden vindt je hieronder een overzicht van de diensten waarvoor je me kunt inschakelen. 

Toch nog vragen of heb je interesse in een vrijblijvende intake? Neem dan gerust contact met me op!

BewarenBewaren


 

Instap advies

Tijdens een instapadvies van 3 uur gaan we samen aan de slag met jouw favoriete kleuren en stijlen. We kunnen een meubelindeling maken, ik kan je stylingadviezen geven en tips voor de aankoop van bijvoorbeeld nieuwe elementen voor je interieur. Ook kan een kleurenplan onderdeel zijn van dit advies. We hebben tijdens drie uur bijvoorbeeld de tijd om de hele woonverdieping te bespreken.


 

Kleuradvies

Een kleuradvies kan ik je ook geven. Daarbij begin ik altijd met het verbeelden van het sfeergevoel door middel van een moodboard. Dit is de sfeer van hoe de ruimte waarin je leeft eruit zou moeten zien
Aan de hand van dit moodboard word een kleurenpallet bepaald. Dit kleurenpallet is de leidraad voor de materialen en kleuren voor het interieur.
Het kleurenpallet kan op verzoek ook nog worden voorzien van een indelingsadvies en een concreet meubelvoorstel.


 

Lichtadvies op locatie

Na een korte kennismaking waarbij de wensen worden besproken, lopen we gelijk met de plattegrond in de hand door het desbetreffende project.
Op de tekening* wordt aangegeven waar armaturen geplaatst kunnen worden. Tevens bespreken we welk type armatuur (wand, inbouw/opbouw, direct/indirect, vloer, etc.) met welke lichtbron het meest geschikt is om het beoogde resultaat te bereiken. Dit gesprek duurt maximaal 2 uur. Dit advies is voor uw elektricien een prima leidraad voor het elektraplan. Mocht u hierna tóch een uitgebreider schriftelijk voorstel krijgen dan is dat uiteraard ook mogelijk. De prijs hiervoor is afhankelijk van de grootte van het project en de wensen van de opdrachtgever.

* klant zorgt zelf dat er een plattegrond op schaal 1:50 beschikbaar is tijdens dit gesprek


 

Lichtplan compleet

Na een intakegesprek op locatie bespreken we de wensen, de technische mogelijkheden en je budget voor de ruimte/verdieping.
Lichtplan bestaat uit een plattegrond waarop de posities van de verschillende soorten licht zijn ingetekend. Daarnaast worden ook het type armaturen aangegeven zodat een duidelijk beeld ontstaat van wat waar komt. Presentatie met de voorgestelde armaturen en het effect van deze verlichting.
Een overzicht met de specificaties van alle armaturen, lichtbronnen en andere benodigdheden. Met dit document kan een offerte aangevraagd worden bij een leverancier van de verlichting. Wanneer het lichtplan goedgekeurd is ontvang je een tekening t.b.v de uitvoering met maatvoering.
Met al deze informatie kunnen de aannemer en de elektriciën aan de slag om de voorbereidingen te treffen, zoals bijvoorbeeld sparingen maken in het plafond volgens tekening voor inbouwspots, en uiteindelijk de armaturen plaatsen. Tijdens de tweede afspraak krijgt u een presentatie van het lichtplan. Deze presentatie duurt ca. 1,5 uur.


 

Totaal adviesplan

Intakegesprek op locatie, we bespreken je wensen en je budget voor 1 verdieping. Het interieuradvies kan bevatten indelingsvragen, kleur en materiaal gebruik en/of lichtadvies. Uiteraard kan het ook een combi van een of meerdere zijn.

* Bij een interieuradvies begin ik altijd met het verbeelden van het sfeergevoel door middel van een moodboard. Dit is de sfeer van hoe de ruimte waarin je leeft eruit zou moeten zien. Dit moodboard wordt aan jullie gepresenteerd voordat we verder gaan met de indeling, kleur en materiaaladvies en uiteindelijk een uitgebreid lichtplan.
* Indelingsadvies door middel van een 2D plattegrond, wandaanzicht``(en) en 3D visualisaties.
* Vertaling van het moodboard naar interieur foto's en een kleurenpallet. Daarmee krijgt je een concreet beeld van de toegepaste materialen en kleuren.
* Het kleurenpallet kan op verzoek ook nog worden voorzien van een concreet meubelvoorstel.
* Het indelingsadvies inclusief het kleur en materiaal advies wordt tussendoor gepresenteerd waarna we verder gaan met het lichtplan.
* Lichtplan: een plattegrond waarop de posities van de verschillende soorten licht zijn ingetekend. Daarnaast worden ook het type armaturen aangegeven zodat een duidelijk beeld ontstaat van wat waar komt.
* Presentatie met de voorgestelde armaturen en het effect van deze verlichting.
* Een overzicht met de specificaties van alle armaturen, lichtbronnen en andere benodigdheden. Met dit document kan een offerte aangevraagd worden bij een leverancier van de verlichting.
* Wanneer het lichtplan goedgekeurd is ontvang je een tekening t.b.v de uitvoering met maatvoering.
* Met al deze informatie kunnen de aannemer en de elektriciën aan de slag om de voorbereidingen te treffen, zoals bijvoorbeeld sparingen maken in het plafond volgens tekening voor inbouwspots, en uiteindelijk de armaturen plaatsen.
* De verschillende presentaties duren ca. 1,5 uur per keer.


Weet je niet goed wat voor advies je nodig hebt, neem dan geheel vrijblijvend contact op of maak een afspraak voor een intake gesprek.
Vervolgens kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen en maken we graag een offerte op maat.